Samen de natuur in

Bosbaden

Vlier Bushcraft verzorgt (survival) workshops en natuurwandelingen voor individuen en groepen. Ik neem je graag mee op avontuur en breng jou weer in contact met de natuur.

Wat gaan we doen?

We gaan een rustige wandeling maken door het bos. Tijdens de wandeling gaan we een aantal zintuig oefeningen doen zodat je nog bewuster aanwezig bent en jezelf echt verbind met de omgeving.

Locatie

Omgeving Den Bosch

Prijs

€ 10,00 per persoon

Data 2024

Op aanvraag

Tijdstip: 14.00 – 15.00 uur

Minimaal aantal deelnemers: 3
Maximum aantal deelnemers:10

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@vlierbushcraft.nl of maak gebruik van het contactformulier. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging en een betaalverzoek.

Bosbaden Vlier Buschraft

Bosbaden

Veel mensen weten dat een wandeling in de natuur ontspannend kan zijn. Maar weinig mensen snappen ook echt hoe gezond het daadwerkelijk is . Uit recent onderzoek is gebleken dat bosbaden depressie, angst, stres en agressie verminderd. Het geeft een boost aan je immuunsysteem zorgt dat je beter slaapt. Dat is ook helemaal niet zo gek want voor onze voorouders was dit hun natuurlijke leef omgeving.

In de moderne tijd zijn we allemaal in steden gaan leven waardoor we al deze gezondheidsvoordelen moeten missen. De stad brengt ons uit balans. Gelukkig kan je door een paar uur in een natuurlijke omgeving te bevinden jezelf weer in balans brengen. En dan gaan we niet stevig doorlopen net als iemand die zijn trein bijna mist maar heel rustig wandelen. Je zult versteld staan wat je allemaal meer ziet als je vertraagd.

Reviews van deelnemers

We zijn met Tommie het bos ingetrokken en hebben ons onder laten dompelen in de natuur. Eerst voelde het heel ongemakkelijk om ècht stil te staan bij wat je voelt, ruikt, ziet en hoort maar op een gegeven moment komt de ontspanning en ga je echt op in je omgeving.  Een hele fijne ervaring want ik voelde me na het bosbad super relaxed. Aanrader!

Elise